Ilmalämpöpumpun asennus 

Suunnittelen ilmalämpöpumpun ja viilennyslaitteen asennuksen aina yhteistyössä asiakkaan kanssa

Asennan laitteet valmistajalta tulleiden ohjeiden mukaisesti tarkoituksenmukaisia välineitä käyttäen. Kun tilaat ilmalämpöpumppujen asennustyöt kauttani, voit olla varma asennuksien toimivuudesta – niin teknisesti kuin sijoittelultaankin. 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys – saat sitä asennustyöstä!

Muistathan, että ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltotöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksistä ja lataa sitten lomake ”Kotitalousvähennys yrityksille maksetusta työkorvauksesta”. Näin saat hyödynnettyä kotitalousvähennystä helposti.

Ota yhteyttä – teen ilmalämpöpumppujen asennustyöt edullisesti!

Asennuspalvelu Löflund tekee ilmalämpöpumppujen asennustyöt muun muassa seuraavilla alueilla: Espoo,Vantaa,Helsinki,Vihti, Lohja, Nurmijärvi, Klaukkala, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo.

Kysy lisää »

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Asennuspalvelu Löflund
Veteraanintie 12
02680 ESPOO 

Y-tunnus: 22058123
Puh: +358400940007

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asennuspalvelu Löflund:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.